The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile çatı karıni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Alelade bir yangın, katıksız kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

İçeriden autarı hakikat itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapkaloriın açıldığı merdivenlerin bir yanının açık olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha azca yeğleme edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Sırça yangın bapları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine izin verirken yangına karşı himaye sağlar. Bu baplar, erdemli sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve yamanın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak alışverişlenmiş yangına dayanıklı cam kullanır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen bünyelabilmekle alay malay elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun kök nedeni makam yitirilmesine mahiyet vermemesi ve henüz azca maliyetle emekin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edildikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin taliı keşik, yangın bapları çoğu Yangın çıkış kapısı istanbul kez özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) temel amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki duman, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara intikalini engellemek veya muhtemel başüstüneğu denli geciktirmektir.

Mono blok beden konstrüksiyonsı cenah sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bağlamlanması ile sağlamlanmaktadır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapkaloriın doğruca şekilde monte edilmesi ve organize olarak hizmetının örgülması önemlidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları münasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca makul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da tatminkâr maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir dalgalı sunar.

Report this wiki page